UNPLUGGED

Unplugged

Unplugged

Heb je er nooit van gedroomd om aan de knoppen te draaien en de wereld te laten weten wie je bent? Heb je nooit het gekke gevoel gehad dat je de dingen wilde doen die je niet kon doen vanwege een gebrek aan tijd of omdat je overweldigd werd door de dagelijkse sleur en routine? Heb je moeite om jezelf te durven zijn?

Met Céline en Paul aan het hoofd van onze brouwerij, zijn we aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Beginnend met een frisse start, hebben we besloten dat we onze kennis en ervaring moeten gebruiken om iets anders te brouwen; vrij en zonder beperkingen. Unplugged is geboren.

Unplugged bestaat uit verschillende brouwsels, die alle lagen van het brouwen verkennen en er mee experimenteren, met als rode draad: “Vrijheid en creativiteit”. Gedreven door deze houding zijn we klaar om in onbekende wateren te varen, om te experimenteren. We durven te geloven dat wat ons inspireerde je zal opwinden! We brouwen onze bieren zoals we ze graag delen, omdat ons grootste plezier de bron is van je grootste feesten.

We zullen je leven niet veranderen, maar we kunnen je alleen aanmoedigen om jezelf te uiten en de wereld te laten zien wie je werkelijk bent. Wees niet te stoppen, ga los, weiger je te onderwerpen. Volg ons en adopteer onze nieuwe levensstijl en filosofie. Unplug yourself!

Discover our first release : Funky Brett – Brett Belgian IPA 

Omdat we bieren brouwen zoals we het graag delen, vrij en zonder grenzen, creëerden we Unplugged.

Omdat ze het vuur van de jeugd en traditioneel erfgoed samen voegt;

Omdat ze bewijst dat lokale en exotische ingrediënten samen kunnen gaan;

Omdat ze jong en fris kan worden gedronken met haar fruitige toetsen van genereuze en originele hoppen;

Omdat ze ook matuur en gematigd kan geproefd worden om je te laten verrassen door de funky wilde brett;

Omdat ze uiteindelijk alles heeft : hoppy, funky en blond. Dare Funky Brett, an intergenerational Brett Belgian IPA by Lefebvre Unplugged.

Sociale media

Volg ons

Taal

Maak u keuze

Wettelijke vermeldingen

Ik aanvaard de algemene voorwaarden


Ok