Ana Hop 33cl

Ana Hop

0.4% Alc.

Een laag alcoholisch hopbier

ANA staat voor “Almost No Alcohol”, letterlijk vertaald 'bijna geen alcohol'. Het is een stoere kerel met een sterk hoppig en kruidig karakter en een exotische persoonlijkheid. ANA is smaakvol en een beetje brutaal, en absoluut mee met zijn tijd.

Profiel

Body

Bitter

Zoet

Zuur

Fruit

Kenmerken

  • Dorstlessend
  • Fruitig
  • Hoppig

Anekdote

ANA is raadselachtig, maar ook een milieubewuste kerel met een scherp besef van goed en kwaad. Hij kijkt naar de toekomst en is trots op zijn lokale verankering. Hij geeft altijd blijk van gezond verstand. Zijn filosofie vertaalt zich in een lokaal en duurzaam engagement en ecodesign.

Moderniteit betekent een nieuw tijdperk!  Ana is daarom van de partij bij de 40ste verjaardag van Céline Lefebvre, zesde generatie binnen de familie en de eerste vrouw aan het hoofd van de brouwerij! Laat u verleiden door deze ongelooflijke “badass” die de Unplugged (by Lefebvre) familie helemaal compleet maakt.

Lees meer
Soort bier Laag alcoholisch bier
Uiterlijk Blond bier met een dikke witte schuimkraag.
Aroma’s Sterke neus met hoparoma's van exotisch fruit en citrus, en gerookte gistingsaroma's met hinten van wit fruit en kruidnagel.
Smaak Citrus met toetsen van graan en kruiden. Frisse smaak door een perfect evenwicht tussen zuur en bitter. Mooie, lange afdronk.

Inhoud

  • Bouteille Steinie 33cl 11,2 fl.oz.

Beer pairing

Pates Saumon

Gerechten

Pasta, vis, gegrild vlees

Brie

Kazen

Brie, Époisse

Tarte Tatin poir

Nagerechten

Tarte Tatin, vers fruit

Een vraag?

Wil je meer informatie over onze producten of onze brouwerij?