Paul & Céline

2002

Na het behalen van zijn diploma industrieel ingenieur in 2002, stapt Paul, de zoon van Philippe en Ann, mee in het bedrijf. In 2005 komt zijn zus Céline het directieteam versterken. Zij neemt het administratief en commercieel beheer voor haar rekening. Hun komst in het bedrijf staat synoniem voor innovatie en uitbreiding van het gamma dat nu ook zijn eerste fruitbieren telt.

Het brouwen van kwaliteitsbieren …

2008

De Brasserie Lefebvre wordt lid van de Belgian Family Brewers (BFB). Deze vereniging groepeert 21 Belgische familiale brouwerijen die staan voor authenticiteit, vakmanschap en traditie.

2015

Om verder te kunnen moderniseren en te kunnen inspelen op wat ze nu en morgen nodig heeft, zet de brouwerij een ambitieus investeringsprogramma op. Zo komt er een nieuwe vatenafdeling geschikt voor het vullen van 180 vaten/uur en een nieuw half-ingegraven waterzuiveringsstation.

2017

Nog steeds binnen de context van verdere groei en modernisering, installeert de brouwerij een nieuwe bottellijn.

2019

De brouwerij voert een rebranding door van het volledige assortiment en wil zo meer eenheid brengen binnen het geheel aan producten.

2020

Lancering van het ‘Unplugged’-gamma. Met Céline en Paul aan het roer, begint de brouwerij een nieuw hoofdstuk waarop kennis en ervaring moesten gebruiken om iets totaal anders te brouwen, vrij en zonder beperkingen. Zo zijn we op het idee gekomen van ‘Unplugged’. 

In datzelfde jaar, worden een nieuw logistiek magazijn en nieuwe laadkades gebouwd.  Momenteel krijgt het voormalige brouwershuis een grondige opknapbeurt. Na de renovatie worden hier onze nieuwe kantoren ondergebracht.

2023

De brouwerij gaat verder met de creatie van nieuwe bieren, en lanceert twee nieuwigheden: een laag alcoholisch bier en een koud gedryhopt bier.

De bakermat van uw plezier, al 6 generaties lang.

Sorry, No posts.