Te winnen: exclusief bezoek aan Brasserie Lefèbvre, gevolgd door een degustatie van de Hopus Primeur 2018 in avant-première . Tot slot volgt er nog een Beer Pairing maaltijd.

Wedstrijdreglement Hopus Primeur 2018

Ga naar: Facebook.com/brasserielefebvre

Win een bezoek aan Brouwerij Lefèbvre en een degustatie van de Hopus Primeur 2018 in avant-première

Fotowedstrijd Brouwerij Lefebvre  
 • Wedstrijdreglement  
Om deel te nemen post je je foto als reactie onder de post "Win een bezoek aan Brouwerij Lefèbvre en een degustatie van de Hopus Primeur 2018 in avant-première" of op Instagram met de volgende hashtags: #brasserielefebvre en #hopusprimeur2018contest. Elke deelnemer die de spelregels niet respecteert zal uitgesloten worden uit de wedstrijd.  
 • ARTIKEL 1- ORGANISATIE
Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Brasserie Lefebvre, Chemin du Croly, 54 1430 Quenast.
 • ARTIKEL 2 – DEELNEMINGSVOORWAARDEN
De deelname aan deze wedstrijd is volledig gratis en zonder verplichtingen. Om deel te nemen, post u een foto waarop minstens ….. Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn.
 • ARTIKEL 3 - SELECTIE VAN DE WINNENDE FOTO
De winnaars worden gekozen op basis van onderstaande criteria:
 • De twee foto's die het meeste likes verzamelen op Facebook worden beloond.
 • De twee foto's die intern het meeste stemmen behalen binnen de brouwerij. De foto's moeten zo origineel mogelijk zijn.
 • De twee foto's die het meeste likes verzamelen op Instagram zullen eveneens beloond worden.
 
 • ARTIKEL 4 - PRIJS
De winnaars zullen uitgenodigd worden op de brouwerij voor een exclusief bezoek aan Brasserie Lefèbvre, gevolgd door een degustatie van de Hopus Primeur 2018 in avant-première en in het gezelschap van het voltallige team van de brouwerij. Tot slot volgt er nog een Beer Pairing maaltijd in Taverne d' Arendberg.  
 • ARTIKEL 5 - AANKONDIGING VAN DE WINNAARS
  De winnaars via Facebook gecontacteerd worden.  
 • ARTIKEL 6 - UITSLUITINGEN
De verantwoordelijken van de wedstrijd houden zich het recht toe om pornografische, pedofiele, racistische, discriminerende of alle andere foto's van onwettelijke natuur, uit te sluiten. De deelnemer kan deze uitsluiting niet betwisten.  
 • ARTIKEL 7 - FOTORECHTEN
Elke deelnemer verklaart dat hij de auteur is van de betrokken foto. De deelnemer erkent toestemming te hebben tot publicatie van deze foto.  
 • ARTIKEL 8 - GESCHIL
Elke klacht moet worden ingediend binnen 1 week na het einde van de wedstrijd, elke klacht ingediend na deze periode, zal niet in overweging genomen worden. De Brouwerij Lefebvre heeft het recht om de wedstrijd af te schaffen of aan te passen bij overmacht of bij elke andere gebeurtenis onafhankelijk van zijn wil, en dit zonder dat de deelnemers, of elke andere persoon, hiervoor een schadevergoeding kan claimen. De deelname aan de wedstrijd houdt in dat u het huidige reglement aanvaardt. Facebook kan niet aansprakelijk gesteld worden bij problemen. De promotie wordt niet geassocieerd, of beheerd, of gesponsord door Facebook.  
 • ARTIKEL 9 - VERTROUWELIJKHEID
De Brouwerij Lefebvre behandelt de persoonlijke gegevens van de deelnemers volgens de wet van 08/12/1992 inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.  

Taal

Maak u keuze

Wettelijke vermeldingen

Ik aanvaard de algemene voorwaarden


Ok