Recept

Antonijn

Floreffe Triple

Ingredïenten Voor 4 personen

  • 500 gram verse tonijnfilet
  • 2 teentjes knoflook, uit de knijper
  • 4 eetlepels ontvelde tomaatblokjes
  • 4 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
  • 6 tot 8 eetlepels Floreffe Tripel
  • 1 bleekselderijstengel
  • Halve rode paprika
  • 2 theelepels cajunkruiden
  • 6 eetlepels visfond
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding Ongeveer 90 min

Draadjes van de bleekselderij afsnijden en in kleine blokjes snijden. Zaadlijst en zaadjes uit de rode paprika verwijderen en in kleine blokjes snijden. Tonijnfilet in reepjes snijden en met zout bestrooien. Olie in een wok verhitten, reepjes tonijnfilet kort roerbakken en uit de wok halen. Blokjes bleekselderij, rode paprika en tomaat kort roerbakken in de rest van de olie. Het bier en de visfond erbij doen en nog 3 minuten goed verwarmen. Knoflook uit de knijper erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout. Reepjes tonijnfilet en de warme saus over voorverwarmde borden verdelen en met cajunkruiden bestrooien. Met stokbrood of ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas Floreffe Tripel.

Smakkelijk eten!

Taal

Maak u keuze

Wettelijke vermeldingen

Ik aanvaard de algemene voorwaarden


Ok